Achillea millefolium 'Cerise Queen' (Duizendblad)

Achillea millefolium ‘Cerise Queen’ ( Duizendblad) is een vaste plant, de bladeren zijn donker groen en heel fijn geveerd. Van mei tot september bloeit de achillea met kersenrode bloemen in schermen, elke bloem heeft 5 blaadjes. Door de uitgebloeide bloemen te verwijderen heeft u kans op een tweede bloei.

De maximale hoogte is 60 cm. Deze plant groeit het beste op een zonnige plaats en op een vrij droge grond.

Plantgegevens
Bloeikleurrood
Bloeitijdmei, juni, juli, aug, sept
Bodembedekkendnee
Geurendnee
Max. Hoogte (cm)60
Standplaatszon
Sterft Af In De Winterja

Bezorgen:

Voor al uw groen.nl - Vreugdenhil Tuinplantenkwekerij - bezorgt uw bestelling tegen een scherp tarief.
Wij berekenen onze bezorgkosten aan de hand van het aantal te rijden kilometers. Indien wij vrachten kunnen combineren dan zal dit ten gunste van u uitpakken. In Noord-Nederland waaronder Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel (m.u.v. de Waddeneilanden) leveren wij uw planten vanaf een bedrag van € 500,- bezorgkosten-vrij. Kleinere bestellingen leveren wij tegen de volgende tarieven binnen Nederland:

  • € 6,95 (0-10 kilo, afmetingen:100x50x50cm)
  • € 12,95 (10-30 kilo, afmetingen:175x78x58cm)

 

Bezorgspecificaties:

Pakketdienst PostNL biedt uw pakket twee dagen aan op het afleveradres en bij de buren.
Vanaf de derde dag kunt u het pakket zelf afhalen bij het postkantoor. U word altijd op de hoogte gebracht wanneer uw pakket onderweg is.      

Bezorging door ons eigen bezorgdienst vindt altijd plaats na overleg met de klant. Hierin bepalen wij de prijs, plaats, lever dag en geven wij een tijdsindicatie van de bezorging. Indien u niet thuis bent op het afgesproken tijdsstip, dient u dit tijdig aan te geven zodat een nieuw levermoment gepland kan worden of zodat we met u kunnen overleggen waar wij uw bestelde planten kunnen neerzetten.

 

Levertijd:

Wij streven er naar om uw bestelling altijd binnen een week aan te kunnen bieden. Als vanzelfsprekend is dit afhankelijk van de door u bestelde planten. Wij houden u telefonisch of via e-mail op de hoogte.

 

Afhalen:

U kunt de door u bestelde planten bij ons groencentrum afhalen tijdens de volgende openingstijden:

Ma          9:00 – 18:00 uur
Di            9:00 – 18:00 uur
Wo          9:00 – 18:00 uur
Do          9:00 – 18:00 uur
Vrij          9:00 – 18:00 uur
Za           9:00 – 17:00 uur

Wij streven er naar om de door u bestelde planten zo spoedig mogelijk klaar te zetten (normaal binnen één week). De exacte duur is altijd afhankelijk van de door u bestelde planten. Wij nemen dan ook altijd contact op zodra de planten klaar staan. Mochten er binnen uw bestelling planten niet direct leverbaar zijn, dan stellen wij u daarvan op de hoogte.
Ons adres: Eldersloo 4, 9453VD Eldersloo. Afhaallocatie, Routebeschrijving.

 

Staffelkorting:

Wij hanteren altijd de volgende staffelkorting: bij een bestelling vanaf € 250,- krijgt u 5% korting op uw bestelling (exclusief bezorgkosten) en bij een bestelling vanaf € 500,- krijgt u 10% korting op uw bestelling (exclusief bezorgkosten).
Deze kortingen gelden voor zowel een bestelling via de website als voor een aankoop bij ons groencentrum.

 

 

Planten:

De door u bestelde planten zijn altijd gelabeld, zo weet u altijd welke plant het is.
Vaak staat er op het label ook een korte beschrijving van de plant.

 

Plantverzorging:

Indien de door u bestelde planten niet gelijk de grond in gaan, zorg er dan altijd voor dat de planten beschut en op een schaduwrijke opslagplek staan. Zorg er altijd voor dat de planten niet uitdrogen en dat planten met kale wortel opgekuild worden. Met opkuilen bedoelen we dat je de planten dicht tegen elkaar in de grond zet.
De wortels mogen niet blootgelegd worden in de buitenlucht, zo kunnen ze uitdrogen en afsterven.


Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben over onze bezorg- en afhaalvoorwaarden.
Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Vreugdenhil Tuinplantenkwekerij – Voor al uw groen.nl

Vaste planten zijn erg kleurrijk, om deze reden geven ze veel sfeer aan uw tuin. Vaste planten zijn goed met elkaar te combineren.
Deze planten beginnen in het voorjaar met bloeien en bloeien in de zomer door tot prachtig gekleurde planten.
Een vaste plant is een kruidachtige zaadplant die meer dan
éé
n keer tijdens zijn levensduur kan bloeien en langer dan 2 jaar leeft. Sommige vaste planten bloeien pas na jaren voor het eerst.
Vaste planten die jaar na jaar bloeien en zaad vormen heten polycarpisch. Dit zijn bijvoorbeeld bamboe en de agave. Planten die na de bloei sterven zoals de eenjarige, tweejarige en meerjarige planten, noemen we monocarpisch.
Er zijn vaste planten die in het najaar bovengronds afsterven en de winter ondergronds doorbrengen en hun reservevoedsel uit de bol, knol, wortelstok of vlezige wortel halen. In het volgende voorjaar lopen deze planten weer uit. Deze soort vaste planten zijn weer onder te verdelen in geofyten, welke op ondergrondse bollen of knollen overwinteren, en hemicryptofyten welke ondergrondse knoppen ontwikkelen.
Naast de bovengronds afstervende vaste planten, bestaan er ook soorten die niet afsterven en die wintergroep blijven, zoals vele grassen.
Ook moeras- en waterplanten zijn vaste planten, deze soorten overwinteren met knoppen onder het wateroppervlak.

Achillea millefolium 'Cerise Queen' (Duizendblad)

  • Model: ACMCQUEE13
  • Beschikbaarheid: Op aanvraag
  • €0,00
  • Excl. BTW: €0,00

Beschikbare opties: