Chamaecyparis lawsoniana 'White Spot'  (Schijncypres)

Chamaecyparis lawsoniana‘White Spot’ (Schijncypres) is een winterharde , groen/witte conifeer , de puntjes aan de twijgen zijn wit. Deze White Spot  wordt meestal  solitair geplant .

De maximale hoogte is 400 cm . Snoeien kunt u in juni, deze chamaecyparis staat het liefst in  de zon of halfschaduw en op vochtige bodem.

Plantgegevens
Bladhoudendja
Geleverdkluit, pot
Groenblijvendja
Max. Hoogte (cm)400
Plantkleurgroen
Plantmaat60-80
Standplaatszon

Bezorgen:

Voor al uw groen.nl - Vreugdenhil Tuinplantenkwekerij - bezorgt uw bestelling tegen een scherp tarief.
Wij berekenen onze bezorgkosten aan de hand van het aantal te rijden kilometers. Indien wij vrachten kunnen combineren dan zal dit ten gunste van u uitpakken. In Noord-Nederland waaronder Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel (m.u.v. de Waddeneilanden) leveren wij uw planten vanaf een bedrag van € 500,- bezorgkosten-vrij. Kleinere bestellingen leveren wij tegen de volgende tarieven binnen Nederland:

  • € 6,95 (0-10 kilo, afmetingen:100x50x50cm)
  • € 12,95 (10-30 kilo, afmetingen:175x78x58cm)

 

Bezorgspecificaties:

Pakketdienst PostNL biedt uw pakket twee dagen aan op het afleveradres en bij de buren.
Vanaf de derde dag kunt u het pakket zelf afhalen bij het postkantoor. U word altijd op de hoogte gebracht wanneer uw pakket onderweg is.      

Bezorging door ons eigen bezorgdienst vindt altijd plaats na overleg met de klant. Hierin bepalen wij de prijs, plaats, lever dag en geven wij een tijdsindicatie van de bezorging. Indien u niet thuis bent op het afgesproken tijdsstip, dient u dit tijdig aan te geven zodat een nieuw levermoment gepland kan worden of zodat we met u kunnen overleggen waar wij uw bestelde planten kunnen neerzetten.

 

Levertijd:

Wij streven er naar om uw bestelling altijd binnen een week aan te kunnen bieden. Als vanzelfsprekend is dit afhankelijk van de door u bestelde planten. Wij houden u telefonisch of via e-mail op de hoogte.

 

Afhalen:

U kunt de door u bestelde planten bij ons groencentrum afhalen tijdens de volgende openingstijden:

Ma          9:00 – 18:00 uur
Di            9:00 – 18:00 uur
Wo          9:00 – 18:00 uur
Do          9:00 – 18:00 uur
Vrij          9:00 – 18:00 uur
Za           9:00 – 17:00 uur

Wij streven er naar om de door u bestelde planten zo spoedig mogelijk klaar te zetten (normaal binnen één week). De exacte duur is altijd afhankelijk van de door u bestelde planten. Wij nemen dan ook altijd contact op zodra de planten klaar staan. Mochten er binnen uw bestelling planten niet direct leverbaar zijn, dan stellen wij u daarvan op de hoogte.
Ons adres: Eldersloo 4, 9453VD Eldersloo. Afhaallocatie, Routebeschrijving.

 

Staffelkorting:

Wij hanteren altijd de volgende staffelkorting: bij een bestelling vanaf € 250,- krijgt u 5% korting op uw bestelling (exclusief bezorgkosten) en bij een bestelling vanaf € 500,- krijgt u 10% korting op uw bestelling (exclusief bezorgkosten).
Deze kortingen gelden voor zowel een bestelling via de website als voor een aankoop bij ons groencentrum.

 

 

Planten:

De door u bestelde planten zijn altijd gelabeld, zo weet u altijd welke plant het is.
Vaak staat er op het label ook een korte beschrijving van de plant.

 

Plantverzorging:

Indien de door u bestelde planten niet gelijk de grond in gaan, zorg er dan altijd voor dat de planten beschut en op een schaduwrijke opslagplek staan. Zorg er altijd voor dat de planten niet uitdrogen en dat planten met kale wortel opgekuild worden. Met opkuilen bedoelen we dat je de planten dicht tegen elkaar in de grond zet.
De wortels mogen niet blootgelegd worden in de buitenlucht, zo kunnen ze uitdrogen en afsterven.


Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben over onze bezorg- en afhaalvoorwaarden.
Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Vreugdenhil Tuinplantenkwekerij – Voor al uw groen.nl

De haag wordt veelal gebruikt voor het afbakenen van percelen en tuinen. Ook worden de haagplanten gebruikt om een mooie groene, gele of blauwe achtergrond te creëren voor een border. Een haag biedt een goede schuilplaats voor de vogels in de tuin. Haagplanten bestaan in vele soorten en maten. Bekende haagplanten zijn de buxus, taxus, hulst, en laurier.
Er bestaan zowel bladhoudende als bladverliezende haagplanten.
De bladhoudende hagen blijven in de winter groen, zodat u ook in de winter kleur in uw tuin heeft.
De bladverliezende hagen verliezen in de winter hun blad. Uitzondering is de beukenhaag, welke zijn dorre bruine blad in de winter behoudt.

Chamaecyparis lawsoniana 'White Spot' (Schijncypres)

  • Model: CHLWSPOR7
  • Beschikbaarheid: Op aanvraag
  • €0,00
  • Excl. BTW: €0,00

Beschikbare opties: